Kan jeg slette Avhdx-fil?
Kan jeg slette Avhdx-fil?

Video: Kan jeg slette Avhdx-fil?

Video: Kan jeg slette Avhdx-fil?
Video: Устранение тайны контрольных точек Hyper-V 2024, Kan
Anonim

vhdx filer til den virtuelle maskine. avhdx fil vil slettes fra fil system. Du bør ikke slette det. avhdx filer direkte.

På samme måde, hvad er en Avhdx-fil?

An AVHDX-fil er et diskimage-kontrolpunkt, der bruges af Windows Server og dens Microsoft Hyper-V-teknologi, som bootstraps virtuelle maskiner (VM) ved hjælp af diskbilleder. AVHDX-filer er kendt som referencediske, fordi de bruger andre diske til at skabe en differentieret diskkæde.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem VHD og AVHD? A: An AVHD (eller AVHDX) fil er i det væsentlige en differensdisk, der er et barn af en anden VHD (eller VHDX) fil. "A" i AVHD står for Automatisk VHD som i Automatisk Administreret VHD --det vil sige, det administreres af Hyper-V, og du bør ikke røre det.

Kan jeg så slette Hyper V-snapshots?

Til slette -en øjebliksbillede , bruger Hyper - V Manager, vælg en VM og gå til " Snapshots ” vindue og vælg en øjebliksbillede til slette . Højreklik derefter for at vælge eller vælg " Slet Snapshot …” fra den højre del af Hyper - V Manager, hvor detaljerne for VM'en vises.

Hvad er snapshot i Hyper V?

EN Hyper - V øjebliksbillede (i øjeblikket kendt som en Hyper - V checkpoint) repræsenterer en punkt-i-tid kopi af en valgt virtuel maskine (VM), som giver dig mulighed for at fange VM-tilstanden, data og dens hardwarekonfiguration på et bestemt tidspunkt.

Anbefalede: