Er bitbucket en del af Atlassian?
Er bitbucket en del af Atlassian?

Video: Er bitbucket en del af Atlassian?

Video: Er bitbucket en del af Atlassian?
Video: META-INF Atlassian Day 2019 Keynote - The Power of the Atlassian Ecosystem 2024, Kan
Anonim

Bitbucket er en webbaseret versionskontrollager-hostingtjeneste, der ejes af Atlassian , til kildekode og udviklingsprojekter, der bruger enten Mercurial (siden lancering indtil 1. juni 2020) eller Git (siden oktober 2011) revisionskontrolsystemer. Bitbucket tilbyder både kommercielle planer og gratis konti.

Også at vide er, hvem bruger bitbucket?

2488 virksomheder angiveligt brug Bitbucket i deres tekniske stakke, herunder PayPal, CircleCI og Pandora. 11664 udviklere på StackShare har udtalt, at de brug Bitbucket.

hvad er forskellen mellem bitbucket og bitbucket server? Bitbucket Sky og Bitbucket server er lignende produkter, som begge giver Git repository management evner. Bitbucket server er for teams, der leder efter mere tilpasning og kontrol. Bitbucket server er installeret internt, hvilket giver dig mulighed for at styre OS, database osv.

Man kan også spørge, er bitbucket og GitHub det samme?

Hvis du koger det ned til den mest grundlæggende og grundlæggende forskel mellem GitHub og Bitbucket , det er dette: GitHub er fokuseret omkring offentlig kode, og Bitbucket er for private. I bund og grund, GitHub har et enormt open source-fællesskab, og Bitbucket har tendens til primært at have virksomheds- og erhvervsbrugere.

Er bitbucket gratis at bruge?

Ja! Bitbucket er gratis for enkeltpersoner og små teams med op til 5 brugere, med ubegrænsede offentlige og private arkiver. Du får også 1 GB fillagerplads til LFS og 50 byggeminutter for at komme i gang med Pipelines. Du deler byggeminutter og lagerplads med alle brugere på dit team eller din personlige konto.

Anbefalede: