Hvilken server bruger Amazon?
Hvilken server bruger Amazon?

Video: Hvilken server bruger Amazon?

Video: Hvilken server bruger Amazon?
Video: 🚀 AMAZON 2.0 - ONLINE STORE from scratch in 6 hours [Next / React / Nest / PostgreSQL / Prisma / TS 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis, Amazon brug RHEL som deres værtssystem og kan evt bruge servere såsom: SSH i tilfælde af fjernlogin. Apache til hosting formål. og mange flere såsom postfix, mariadb/mysql osv.

Hvilken type servere bruger Amazon i denne forbindelse?

Den faktiske hardware, som AWS bruger betragtes som proprietære oplysninger, men andre har påpeget, at AWS bygger sin egen servere , eller rettere underkontrakter til en hvid boks producent. Når det er sagt, kan det udledes af offentlig dokumentation, at det grundlæggende server byggeklodser er dobbelte stikdåser.

For det andet, hvor er Amazons servere? DOXing AWS I USA opererer virksomheden i omkring 38 faciliteter i det nordlige Virginia, otte i San Francisco, yderligere otte i hjembyen Seattle og syv i det nordøstlige Oregon. I Europa har det syv datacenterbygninger i Dublin, Irland, fire i Tyskland og tre i Luxembourg.

Udover dette, hvor mange servere har Amazon?

Skøn: Amazon Skystøttet af 450.000 Servere . Hvordan mange servere gør det tage til magten Amazons kæmpe cloud computing-operation? Amazon siger det ikke, men det vurderer en forsker Amazon Web Tjenester bruger mindst 454.400 servere i syv datacenter-hubs rundt om i verden.

Bruger Amazon Apache?

Apache Spark er indbygget understøttet i Amazon EMR, og du kan hurtigt og nemt oprette styret Apache Spark-klynger fra AWS Management Console, AWS CLI eller Amazon EMR API.

Anbefalede: