Hvorfor bruges int main i stedet for void Main?
Hvorfor bruges int main i stedet for void Main?

Video: Hvorfor bruges int main i stedet for void Main?

Video: Hvorfor bruges int main i stedet for void Main?
Video: CS50 2014 - Week 3 2024, April
Anonim

Det ugyldig hoved () angiver, at vigtigste ()-funktionen returnerer ikke nogen værdi, men int main ()angiver, at vigtigste () kan returnere heltalstypedata. Når vores program er simpelt, og det ikke vil afslutte, før det når den sidste linje i koden, eller koden er fejlfri, så kan vi brug det ugyldig hoved ().

På samme måde, hvad er forskellen mellem int main og void Main?

Så forskel er i C, int main () kan kaldes med et hvilket som helst antal argumenter, men intmain ( ugyldig ) kan kun kaldes uden argumenter. Selvom det ikke giver nogen forskel de fleste gange ved at bruge int main ( ugyldig )” er en anbefalet praksis i C. Øvelse: Forudsige output fra følgende C-programmer.

hvorfor bruges void main? Hvorfor bruger vi " ugyldig hoved " eller hvad er dets betydning i C-programmering? vigtigste () er specialfunktionen i C, hvorfra udførelse af et program starter og slutter. vigtigste ()-funktionen returnerer status for et program til forældreprocessen og viser programmets succes eller fiasko.

Når man tager dette i betragtning, hvad er meningen med int main () i C++?

Besvaret 21. marts 2017 · Forfatteren har 104 svar og 217.2k svarvisninger. I C, C++ og få flere programmeringssprog, int main() bruges som indgangspunkt for programmet. hoved() er den funktion, hvorfra programmet vil begynde at udføre. int main()

Hvad er hoved () i C-sprog?

Lignende er vigtigheden af main () i Cprogrammering . Når operativsystemet kører en program i C , sender den computerens kontrol over det program . Så det er det vigtigste () funktion, som operativsystemet leder efter i C lang prog. Dette er bare som en kaptajn på en enorm oceanlinje, der håndterer dig på hjulet.

Anbefalede: