Kan du spille no mans sky i VR?
Kan du spille no mans sky i VR?

Video: Kan du spille no mans sky i VR?

Video: Kan du spille no mans sky i VR?
Video: DÅRLIGE VR ASTRONAUTER - No Man's Sky VR [Dansk] 2024, Kan
Anonim

Spiller No Man's Sky i VR tilstanden er utrolig enkel. Derfra klik videre No Man's Sky og det bør automatisk genkende dit headset og starte spillet fuldt ud VR mode. For pc-brugere er det stort set det samme, men du vil sandsynligvis starte det gennem Steam selv.

Med hensyn til dette, kan du spille No Man's Sky i VR?

Spiller No Man's Sky i VR er en game-changer. Så ja, du gør vil spil No Man's Sky i VR , og du vil gør det så ofte som du kan fordi dette spil er hvad VR blev designet til. Ubegrænsede verdener at udforske er fantastiske, men grænseløse verdener det du kan fordyb dig i er endnu bedre.

Efterfølgende er spørgsmålet, kan du spille no mans sky med venner? Du kan spille sammen med enhver medfølgende gemt fil du er i samme tilstand. Multiplayer fungerer ikke i traditionel forstand No Man's Sky , som ingens nogensinde virkelig en vært. Tænk i stedet på det som Destiny, hvor udforskere af det fælles, fælles univers simpelthen slår sig sammen om Spil samme spil sammen.

Udover dette, er No Man's Sky VR et separat spil?

Selvom No Man's Sky vedtager noget MMO-stilspil, vil det ikke bede dig om at betale for et abonnement eller mikrotransaktioner -- opdateringen er gratis for alle spillere på tværs af pc, PS4 og Xbox One.

Kan VR spille med ikke VR?

SVAR: Hvis du gerne vil konfigurere Oculus-versionen af spil til ikke - VR gameplay, det gør du ikke brug for VR gear. Du kan bare start spil i Desktop Mode, som omgår behovet for en VR headset.

Anbefalede: