Hvad er.kibana-indekset?
Hvad er.kibana-indekset?

Video: Hvad er.kibana-indekset?

Video: Hvad er.kibana-indekset?
Video: How to create index pattern in kibana | Kibana tutorial 2024, Kan
Anonim

kibana indeks i Elasticsearch endnu. Det her indeks oprettes, når du starter Kibana server. På dette tidspunkt indeks indeholder to dokumenttyper: config, som indeholder præcis ét dokument. 0), og den har et felt, buildNum, der indeholder buildnummeret (f.eks. 8467) af Kibana at du løber.

Ved også, hvad et Kibana-indeks er?

An indeks mønster fortæller Kibana som Elasticsearch indekser indeholde de data, du vil arbejde med. Når du har oprettet en indeks mønster, er du klar til at: Udforske dine data interaktivt i Discover. Analyser dine data i diagrammer, tabeller, målere, tagskyer og mere i Visualize.

Man kan også spørge, hvad er indeks i Elk? An indeks er et logisk navneområde, som er knyttet til et eller flere primære shards og kan have nul eller flere replika shards. Okay. Så der er to begreber i den definition. Først en indeks er en form for dataorganiseringsmekanisme, der giver brugeren mulighed for at opdele data på en bestemt måde.

Også for at vide, hvad er et Elasticsearch-indeks?

I Elasticsearch , et dokument er enheden for søgning og indeks . An indeks består af et eller flere dokumenter, og et dokument består af et eller flere felter. I databaseterminologi svarer et dokument til en tabelrække, og et felt svarer til en tabelkolonne.

Hvor er Elasticsearch-indekser gemt?

Indekser er gemt på disk som konfigureret i elastisk søgning . yml med stien til konfigurationsindstillingen. data; localhost på port 9200 er standardforbindelsesporten for HTTP REST-grænsefladen, stien til url'en definerer generelt en handling, der skal udføres (som at søge efter dokumenter);

Anbefalede: