Kan jeg bruge Instagram på min bærbare computer?
Kan jeg bruge Instagram på min bærbare computer?

Video: Kan jeg bruge Instagram på min bærbare computer?

Video: Kan jeg bruge Instagram på min bærbare computer?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Adgang Instagram uden - en telefon via Instagram App på PC

Det officiel Instagram app er nu tilgængelig på Windows Butik til PC. Denne app har det meste af Instagrams mobile funktioner. Du kan bruge det til at poste billeder og videoer, rediger med filtre, kombinere flere klip til én video, og stolpe Instagram historier

Spørgsmålet er også, kan du sætte Instagram på en bærbar computer?

Instagram App til PC Desværre er det webfeed og Instagrams internet side gør ikke tillade upload af billeder direkte fra en computer; de er simpelthen designet til at vise, hvad folk har uploadet fra mobile enheder på nettet og til at give hver bruger deres eget område på webstedet.

Udover ovenstående, hvordan poster jeg et billede på Instagram fra min bærbare computer? Din Instagram feed vil blive vist, som det ville på aphone. Klik på plusikonet nederst, og vælg derefter 'Galleri'. Klik på rullemenuen 'Galleri' øverst til venstre og vælg 'Andet', og klik derefter på 'Vælg fra Windows'. Find Foto vil du upload , vælg det og klik på 'Åbn'.

På samme måde kan du bruge Instagram på en computer?

I modsætning til Facebook og Twitter, Instagram mangler skrivebordserfaring. Men det er der ingen mulighed for du at uploade billeder eller se Instagram historier. Indtil nu. Fordi alt har sine smuthuller, er der flere måder du kan stadig bruge Instagram på din Windows-pc eller Mac som om du brugte det på din smartphone.

Hvor sikker er BlueStacks?

Bluestacks er en emulator til at køre Android-apps og -spil på dine Windows- eller Mac-enheder. Det er ikke en virus eller noget andet. Fra min side er den fuldstændig risikofri, og du kan bruge den frit. Imidlertid, Bluestacks kan gøre det muligt for dig at synkronisere oplysninger fra din Android-telefon til de enheder, du bruger Bluestacks.

Anbefalede: