Hvad er forskellen mellem SharePoint Online og Sharepoint-server?
Hvad er forskellen mellem SharePoint Online og Sharepoint-server?

Video: Hvad er forskellen mellem SharePoint Online og Sharepoint-server?

Video: Hvad er forskellen mellem SharePoint Online og Sharepoint-server?
Video: OneDrive vs SharePoint vs Teams 2024, April
Anonim

SharePoint Server er en lokalt hostet platform, som din virksomhed ejer og driver. SharePoint Online er en cloud-baseret tjeneste leveret direkte fra Microsoft. De tager sig af identitetsstyringen og arkitekturen, du fortæller dem, hvor mange websteder de skal oprette, og hvad de skal kalde dem.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem SharePoint Online og Sharepoint on-premise-versioner?

SharePoint Online har ikke en version nummer. SharePoint Online er, når Microsoft administrerer SharePoint i deres datacentre, og du får adgang til det via internettet. SharePoint On Premise er, når dine lokale it-guruer administrerer SharePoint i dit firmas datacenter.

Ud over ovenstående, er SharePoint Online og Office 365 det samme? SharePoint Online , mens den er tilgængelig på Office 365 , er en samarbejdsplatform, der integreres med Microsoft Office . Mens SharePoint Online er en del af det cloud-baserede Office 365 , det er tilgængeligt som et selvstændigt produkt.

Udover ovenstående, hvilken version af SharePoint er SharePoint online?

Alle SharePoint Online lejere er opdateret til SharePoint 2016 (SPO-afdelingen/ version af det. Der er kun to erfaringer versioner 2010 og 2013 - SharePoint 2016 bruger 2013-oplevelsen version.

Hvad er SharePoint Online?

SharePoint Online er en cloud-baseret tjeneste, der hjælper organisationer med at dele og administrere indhold, viden og applikationer for at: Styrke teamwork. Find hurtigt information. Samarbejd problemfrit på tværs af organisationen.

Anbefalede: