Hvad er en DStar repeater?
Hvad er en DStar repeater?

Video: Hvad er en DStar repeater?

Video: Hvad er en DStar repeater?
Video: D-star kommunikation. Danmark - Australien 2024, Kan
Anonim

I virkeligheden DStar er en hybrid radiokommunikationsmetode, som bruger både radiofrekvenstransmissioner og internettet. D-Star bruger gengangere meget gerne dem til 70cm og 2m, men bruger simpelthen DV i stedet for FM, disse gengangere er derefter knyttet til internettet.

Hvordan virker D-stjerne på denne måde?

Computerbrugeren kan derefter oprette forbindelse til en repeater eller reflektor og tale gennem et headset, der er tilsluttet computeren, uden overhovedet at bruge en radio. En DVAP tilsluttes computeren som en DV-dongle, men har en lille antenne. I stedet for at bruge et headset, bruger skinken en D - STJERNE radio til at tale med DVAP ved hjælp af DV simplex.

På samme måde, hvordan kan jeg lytte til Dstar? ctid=321 Rul til bunden af siden og se efter DSTAR link. Klik på "højttaler"-ikonet for at starte hører efter . Du kan også Lyt til nogen af disse feeds via din iphone eller blackberry, så længe du har det ubegrænsede dataabonnement.

Desuden, hvad er DSTR?

Det DSTR Robot, som står for Digital Systems Teaching and Research Robot, er en lille formfaktor robotp.

Hvad er en D Star Radio?

D - STJERNE (Digitale smarte teknologier til amatører Radio ) er en digital stemme- og dataprotokolspecifikation for amatører radio . Systemet blev udviklet i slutningen af 1990'erne af Japan Amateur Radio League og bruger minimum-shift-tastning i sin pakkebaserede standard.

Anbefalede: