Hvad er forskellen mellem die og exit?
Hvad er forskellen mellem die og exit?

Video: Hvad er forskellen mellem die og exit?

Video: Hvad er forskellen mellem die og exit?
Video: Kvindehår er hue eller nisse, hårfarve Balayage! 2024, Kan
Anonim

2. Grundlæggende dø bruges til at kaste en undtagelse mens Afslut er det ikke, er det kun vant til Afslut processen. 3. Den dø () funktion bruges til at udskrive beskeden og Afslut scriptet eller det kan bruges til at udskrive alternativ besked.

Også spurgt, hvordan afslutter jeg et PHP-script?

Det Afslut ()-funktionen afslutter udførelsen af manuskript . Den udskriver status lige før afslutter . Hvis status er et heltal, vil denne værdi også blive brugt som Afslut status. Afslut statusser skal være i området 0 til 254, den Afslut status 255 er reserveret af PHP og må ikke bruges.

Udover ovenstående, hvad er forskellen mellem inkludere og kræve? Det forskel mellem inkludere og kræve opstår, når filen bliver inkluderet kan ikke findes: omfatte vil udsende en advarsel (E_WARNING), og scriptet fortsætter, hvorimod kræve vil udsende en fatal fejl (E_COMPILE_ERROR) og stoppe scriptet. omfatte vil returnere falsk, hvis filen ikke kan findes.

Ved også, hvad er brugen af die i PHP?

Det dø () er en indbygget funktion i PHP . Den bruges til at udskrive besked og afslutte den aktuelle php manuskript. Det svarer til funktionen exit() i PHP.

Hvad er Isset i PHP?

Det isset () funktion bruges til at kontrollere, om en variabel er sat eller ej. Hvis en variabel allerede er frakoblet med unset()-funktionen, vil den ikke længere være indstillet. Det isset ()-funktionen returnerer falsk, hvis testvariablen indeholder en NULL-værdi. Version: Syntaks: isset (variabel1, variabel2)

Anbefalede: