Hvorfor er publikum særligt vigtigt for teknisk skrivning?
Hvorfor er publikum særligt vigtigt for teknisk skrivning?

Video: Hvorfor er publikum særligt vigtigt for teknisk skrivning?

Video: Hvorfor er publikum særligt vigtigt for teknisk skrivning?
Video: How I Write Technical Documents (Part 2) // Audience Analysis Worksheet 2024, April
Anonim

Hvis du er skrivning en brugsanvisning, din publikum vil være slutbrugeren af produktet. Dette er vigtig fordi måden du skriver dit dokument på er bestemt af omfanget af dit publikum . Den generelle regel er jo mindre publikum ved, jo mindre teknisk dit dokument bliver.

Hvad er formålet med teknisk skrivning i forhold til dette?

Det vigtigste formålet med teknisk skrivning er at give nogle gange komplekse oplysninger. Dette er typen skrivning som vil: Hjælpe en person med at forstå mere om et bestemt emne, såsom en computer eller et nyt stof eller et nyt stykke teknologi. Forklar, hvordan et objekt fungerer, eller hvordan man gennemfører et projekt.

På samme måde, hvad er stil i teknisk skrivning? Teknisk skrivning er en type skrivning hvor forfatteren er skrivning om et bestemt emne, der kræver vejledning, instruktion eller forklaring. Det her stil af skrivning har et helt andet formål og andre egenskaber end andre skrivestile såsom kreative skrivning , akademisk skrivning eller forretning skrivning.

Simpelthen, hvorfor er det vigtigt at overveje målgruppen og formålet med et dokument?

det er vigtigt at kende publikum og formål af din dokument så du er i stand til at bestemme skrivestilen, hvilket sprog du skal bruge, hvilke oplysninger det skal indeholde og layoutet af dokument . Breve bruges til at informere folk, give dem en forståelse eller for at overtale dem til at gøre noget.

Hvad er lavteknologisk publikum?

Lavteknologisk publikum inkludere dine kolleger i anden afdeling. Lavteknologi læsere kan også omfatte dine chefer, dine underordnede eller dine kolleger, der arbejder i andre virksomheder. ? For eksempel er du softwareingeniør, teknikeren, revisoren eller grafikeren er det lavteknologisk publikum.

Anbefalede: