Hvad er et rettet net?
Hvad er et rettet net?

Video: Hvad er et rettet net?

Video: Hvad er et rettet net?
Video: What is net neutrality and how could it affect you? - BBC News 2024, Kan
Anonim

rettet net : En radio net hvor ingen anden station end net kontrolstation kan kommunikere med enhver anden station uden først at indhente tilladelse fra net kontrolstation.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en netkontrolstation?

EN Net kontrolstation (NCS) er en operatør, der er ansvarlig for at kontrollere al radiotrafik på repeateren under en dirigeret net . NCS bør se sig selv som en beredskabsdispatcher. NCS skal til enhver tid forblive professionel og skal opretholde en rolig, samlet opførsel.

Og hvad er et trafiknet? EN trafiknet er et planlagt og rettet on-air møde mellem operatører med det formål at videresende beskeder. Det er sandsynligvis det, der sætter "relæet" i ARRL. De samtaler, du hører om, er sandsynligvis relateret til opretholdelse af en backup-nødsituation eller sundheds-/velfærdskommunikationskapacitet ved katastrofer.

Hvad er derfor et radionet?

EN radio net er tre eller flere radio stationer, der kommunikerer med hinanden på en fælles kanal eller frekvens. Når det er praktisk muligt, vil meddelelser vedrørende tidsplaner blive transmitteret med et andet signalkommunikationsmiddel end radio.

Hvad er Net logger?

NetLogger er et logningsprogram, der kan bruge internettet til at overføre check-in-oplysninger til andre brugere af NetLogger . Net deltagere, der 'overvåger' net med NetLogger modtage opdateret information hvert tyvende sekund.

Anbefalede: