Hvad er versionskontrolprocedurer?
Hvad er versionskontrolprocedurer?

Video: Hvad er versionskontrolprocedurer?

Video: Hvad er versionskontrolprocedurer?
Video: What Is Version Control? | Git Version Control | Version Control In Software Engineering|Simplilearn 2024, Kan
Anonim

Versionskontrol er den proces, hvorved forskellige udkast og versioner af et dokument eller en registrering administreres. Det er et værktøj, der sporer en række udkast til dokumenter, der kulminerer i en finale version . Det giver et revisionsspor for revision og opdatering af disse afsluttet versioner.

Hvad er derfor organisatoriske procedurer for versionskontrol?

Versionskontrol involverer en proces med navngivning og skelnen mellem en række udkast Dokumenter som fører til en endelig (eller godkendt) version, som igen kan være genstand for yderligere ændringer. Det giver et revisionsspor til revision og opdatering af udkast og endelige versioner.

Og hvordan administrerer jeg versionskontrol på dokumenter? Tilføj et bord til forsiden af dokument det siger version , forfatteren, en kort oversigt over ændringer i det version og datoen. Versioner er 0,1, 0,2 osv. indtil et punkt som dokument er godkendt. Så bliver det version 1.0. Efterfølgende redigeret versioner blive 1.1, 1.2, eller hvis det er en større opdatering, 2.0.

Man kan også spørge, hvad betyder versionskontrol?

Versionskontrol er et system, der registrerer ændringer til en fil eller et sæt filer over tid, så du kan huske specifikke versioner senere. Til eksemplerne i denne bog skal du bruge software kilde kode som filerne version kontrolleret, selvom du i virkeligheden kan gør dette med næsten enhver type fil på en computer.

Hvilke typer versionskontrolsystemer er der?

De tre mest populære versionskontrolsystemer er opdelt i to hovedkategorier, centraliseret og decentraliseret (også kendt som distribueret).

Anbefalede: