Hvordan ser IMEI-nummeret ud?
Hvordan ser IMEI-nummeret ud?

Video: Hvordan ser IMEI-nummeret ud?

Video: Hvordan ser IMEI-nummeret ud?
Video: iPhone 14's/14 Pro Max: How to Find Actual SIM Number Not Phone Number 2024, Kan
Anonim

Placeringen af denne vil variere fra telefon til telefon, men den IMEI /MEID nummer er normalt trykt på et klistermærke, der er klæbet på telefonen under batteriet. Hvis telefonen har en IMEI nummer men du er på et netværk, der bruger MEID tal , ignorer det sidste ciffer ( IMEI er 15 cifre, MEID er 14 cifre).

Derfor, hvad bruges IMEI-nummeret til?

Det IMEI (International Mobile EquipmentIdentity) nummer er et unikt sæt med 15 cifre brugt på GSM-telefoner for at identificere dem. Fordi SIM-kortet er knyttet til brugeren og kan skiftes fra telefon til telefon, er det nødvendigt med en metode til at holde styr på selve hardwaren, og det er derfor IMEI blev udviklet.

Desuden, har falske telefoner IMEI-numre? IMEI NUMMER Hver ægte mobil telefonen har en føljeton nummer for at registrere det til et mobilnetværk. Det her nummer kaldes International Mobile Equipment Identity( IMEI ) nummer . Det IMEI nummer kan bruges til at bekræfte legitimiteten af en telefon . Tit forfalske modeller vil ikke har en IMEI nummer eller brug en falsk en.

Efterfølgende er spørgsmålet, er IMEI det samme som serienummeret?

Serienummer er en enhedsidentifikator og er relateret til producentens virksomhed. Nogle producenter bruger IMEI som en Serienummer deres enhed, fordi IMEI er kun enestående nummer og ingen anden telefon i denne verden kan have det samme IMEI-nummer . Serienummer måske samme i nogle tilfælde for andre fabrikanters enheder.

Kan IMEI spores?

Politiet har to metoder til sporing din telefon, når den bliver stjålet, de kan brug dit telefonnummer eller dit IMEI nummer. Fordi IMEI nummer er registreret på dit specifikke håndsæt, politiet vilje være i stand til spore selve enheden, selvom SIM-kortet er blevet skiftet.

Anbefalede: