Indholdsfortegnelse:

Hvordan slår jeg konturtilstand fra i Illustrator?
Hvordan slår jeg konturtilstand fra i Illustrator?

Video: Hvordan slår jeg konturtilstand fra i Illustrator?

Video: Hvordan slår jeg konturtilstand fra i Illustrator?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

Løsningen er at holde ctl-tasten nede og klikke på øjet i din lagmenu. måske prøve at bruge shapebuildertool. Shift + m, der gør det muligt for den at blive sin egen form, og så kan du måske gøre det.

Desuden, hvordan kommer jeg ud af dispositionstilstand i Illustrator?

Forhåndsvisning af kunstværker som konturer

  1. For at se alle illustrationer som konturer skal du vælge Vis > Outline eller trykke på Ctrl+E (Windows) eller Kommando+E (macOS).
  2. For at se alle illustrationer i et lag som konturer, Ctrl-klik (Windows) eller Kommando-klik (macOS) på øjeikonet for laget i lagpanelet.

Desuden, hvordan skitserer du bogstaver i Illustrator? Følg disse trin for at gøre tekst til en disposition:

  1. Skriv noget tekst på din side.
  2. Skift til markeringsværktøjet, og vælg Type → Opret konturer.
  3. Hvis du er kreativ eller bare bestemt og ønsker at flytte individuelle bogstaver, skal du bruge værktøjet Gruppevalg eller vælge Objekt→ Ophæv gruppering for at adskille bogstaverne, som vist.

Spørgsmålet er også, hvad er dispositionstilstand i Illustrator?

Som standard er Adobe Illustrator indstiller udsigt så alle illustrationer vises i farver. Du kan dog vælge at vise kunstværker, så kun dets konturer (orpaths) er synlige. Hvis kender nogen anden metode til Outline ViewinIllustrator , er du velkommen til at kommentere eller kontakte os.

Hvordan skitserer du et billede i Illustrator CC?

Spor en billede Vælg Objekt > Billede Spor > Lav totrace med standardparametre. Illustrator konverterer billede til sort/hvid sporingsresultat som standard. Klik på Billede Spor-knappen i kontrolpanelet eller panelet Egenskaber, eller vælg en forudindstilling fra knappen TracingPresets ().

Anbefalede: