Er TSP sikkert for planter?
Er TSP sikkert for planter?

Video: Er TSP sikkert for planter?

Video: Er TSP sikkert for planter?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, Kan
Anonim

Men TSP har mange anvendelser, herunder eliminering af potentielle sygdomme i grøntsager planter og som pesticid til forskellige afgrøder. På grund af dens brede anvendelse, trinatriumphosphat er let tilgængelig, billig og meget effektiv til at desinficere værktøj og dræbe skadelig svamp og bakterier i hele din have og hjem.

På samme måde kan man spørge, er TSP sikkert at bruge?

Sikkerhed Overvejelser TSP anses for at være et stabilt, ikke-brændbart, ikke-giftigt rengøringsmiddel. Stadig, TSP kræver pleje, når du arbejder med det. Altid brug vandtætte handsker med berøring TSP . Begge TSP tørt pulver og i blandet form kan irritere huden.

Man kan også spørge, kan jeg bruge TSP på fliser og fuger? Til fliser og fugemasse rengøring, start med T. S. P . ( trinatriumphosphat ) blandet i en meget stærk opløsning med varmt vand. Tilføj 1/2-pund T. S. P . til en gallon vand. Hvis der er skimmelsvamp på flise overflade, tilsæt 1/3 kop renseblegemiddel.

Ligeledes, hvad er TSP cleaner godt for?

Brug TSP Tung pligt Renere til ren og klargør dit hjem, dæk og sidebeklædning til maling. Det renere fjerner snavs, fedt, snavs, sod og kridtmaling. Den er kompatibel med vaskbare vægge, gulve og træværk inklusive dæk og sidespor. Den er specielt formuleret til at kontrollere blymalingsstøv.

Hvad kan jeg bruge i stedet for TSP-rens?

Hvis du leder efter en mere naturlig trinatriumphosphat erstatning, borax kan være en fin erstatning. Det kræver ikke alle sikkerhedsforanstaltninger TSP og er billig, nem at brug og det skader ikke miljøet. Borax kan dræbe svamp og fjern snavs og fedt på porøse overflader såsom træ og cement.

Anbefalede: