Bruger Samsung cloud data?
Bruger Samsung cloud data?

Video: Bruger Samsung cloud data?

Video: Bruger Samsung cloud data?
Video: IShowSpeed Is Finally BACK! (He is Healthy) 2024, Kan
Anonim

Synkronisere ved brug af Wi-Fi eller mobil data

Som standard vil dine apps kun synkronisere til SamsungCloud når din telefon har en Wi-Fi-forbindelse. Men du kan få dem til automatisk at synkronisere ved brug af mobil data , så du går ikke glip af noget. Fra Indstillinger skal du trykke på Konti og sikkerhedskopiering og derefter trykke på Samsung Cloud.

Hvordan forhindrer jeg Samsung cloud i at bruge data på denne måde?

Gå til Indstillinger. Find nu Sky og Konti. Vælg Samsung Cloud og naviger til sikkerhedskopieringsindstillinger. Tryk her på "Automatisk backup" for at deaktivere automatisk sikkerhedskopiering af din data på Samsung Cloud.

er der et gebyr for Samsung Cloud? Samsung Cloud tjenesten på din Galaxy-telefon tilbyder flere lagerabonnementer, så du kan gemme endnu flere data på skyen . Der er tre planer, du kan vælge imellem: det basisplan som er gratis for Samsung kunder, det 50GB plan, og endda en 200GB plan.

hvad bruges Samsung Cloud til?

Samsung Cloud giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere, synkronisere og gendanne indhold gemt på din enhed. Du mister aldrig noget, der er vigtigt for dig, og du kan problemfrit se billeder på tværs af alle enheder. Hvis du udskifter din telefon, mister du ingen af dine data, fordi du kan kopiere dem på tværs af vha. Samsung Cloud.

Hvordan får jeg adgang til Samsung Cloud?

Samsung Cloud lagringsmuligheder For at finde de forskellige planer skal du navigere til Indstillinger og derefter trykke på Konti og sikkerhedskopiering. Tryk på Samsung Cloud , og tryk derefter på Lagerplan. Stryg til venstre eller højre for at se de forskellige planer.

Anbefalede: