Hvad er en to-tiers webapplikation?
Hvad er en to-tiers webapplikation?

Video: Hvad er en to-tiers webapplikation?

Video: Hvad er en to-tiers webapplikation?
Video: Web Server and Application Server | Explained 🔥🔥 2024, April
Anonim

I en to - niveau arkitektur, er kunden på den første niveau . Databaseserveren og webapplikation serveren bor på den samme servermaskine, som er den anden niveau . Dette andet niveau betjener dataene og udfører forretningslogikken for webapplikation . Det Ansøgning serveren ligger på den anden niveau.

Når man tager dette i betragtning, hvad er en to-tiers ansøgning?

to - niveau . Refererer til klient/server-arkitekturer, hvor brugergrænsefladen kører på klienten, og databasen er gemt på serveren. Den aktuelle Ansøgning logik kan køre på enten klienten eller serveren.

Derudover, hvad er 2-lags arkitektur med eksempel? 2-lags arkitektur giver ekstra sikkerhed til DBMS'et, da det ikke eksponeres direkte for slutbrugeren. Eksempel af To - tier arkitektur er et kontaktstyringssystem oprettet ved hjælp af MS-Access. I ovenstående 2 -teir arkitektur vi kan se, at en server er forbundet med klient 1, 2m og 3.

Også spurgt, hvordan adskiller en 3-lags applikation sig fra en 2-tiers en?

Grundlæggende på højt niveau vi kan sig det 2 - lagarkitektur er klientserver Ansøgning og 3 - lagarkitektur er webbaseret Ansøgning . De to- lagarkitektur er som klientserver Ansøgning . Den direkte kommunikation foregår mellem klient og server. Der er ingen mellemting mellem klient og server.

Hvad er applikationsniveau?

Ansøgningsniveau - Det ansøgningsniveau indeholder den funktionelle forretningslogik, som driver en ansøgningens kernekapaciteter. Det er ofte skrevet på Java,. NET, C#, Python, C++ osv. Data Tier - Dataene niveau består af databasen/datalagringssystemet og dataadgangslaget.

Anbefalede: