Hvad er en klasse i JavaScript?
Hvad er en klasse i JavaScript?

Video: Hvad er en klasse i JavaScript?

Video: Hvad er en klasse i JavaScript?
Video: JavaScript classes 🆒 2024, Kan
Anonim

I objektorienteret programmering, en klasse er en udvidelsesbar programkode-skabelon til at skabe objekter, der giver startværdier for tilstand (medlemsvariabler) og implementeringer af adfærd (medlemsfunktioner eller metoder).

Simpelthen, hvad er en klasse i JS?

Klasser Er funktioner A JavaScript klasse er en type funktion. Klasser er deklareret med klasse søgeord. Koden erklæret med funktion og klasse begge returnerer en funktion [Prototype]. Med prototyper kan enhver funktion blive en konstruktørinstans ved hjælp af det nye nøgleord.

På samme måde, hvordan skriver man en klasse i JavaScript? Brug søgeordet klasse at skabe en klasse , og tilføj altid constructor()-metoden. Konstruktørmetoden kaldes hver gang klasse objektet initialiseres.

Efterfølgende kan man også spørge, er der klasse i JavaScript?

Det er vigtigt at bemærke, at der ikke er nogen klasser i JavaScript. Funktioner kan bruges til at simulere klasser, men generelt er JavaScript et klasseløst sprog. Alt er en objekt . Og når det kommer til arv, så arver objekter fra objekter, ikke klasser fra klasser som i de "klasse"-iske sprog.

Skal jeg bruge klasser i JavaScript?

Klasser tjene som skabeloner til at skabe nye objekter. Det vigtigste at huske: Klasser er bare normale JavaScript funktioner og kunne være fuldstændig replikeret uden ved brug af det klasse syntaks. Det er specielt syntaktisk sukker tilsat i ES6 for at gøre det nemmere at deklarere og arve komplekse objekter.

Anbefalede: