Hvad måler GHz i computere?
Hvad måler GHz i computere?

Video: Hvad måler GHz i computere?

Video: Hvad måler GHz i computere?
Video: Why CPU GHz Doesn’t Matter! 2024, Kan
Anonim

CPU clockhastighed, eller clock rate, er målt i Hertz - generelt i gigahertz , eller GHz . En CPU's clockhastighed er en måle af hvor mange clock-cyklusser en CPU kan udføre i sekundet. For eksempel en CPU med en clock rate på 1,8 GHz kan udføre 1, 800, 000, 000 clock-cyklusser i sekundet.

Hvad betyder GHz for computere i betragtning af dette?

Urhastighed er den hastighed, hvormed en processor udfører en opgave og måles i Gigahertz ( GHz ). En gang et højere tal mente en hurtigere processor, men fremskridt inden for teknologi har gjort processorchippen mere effektiv, så nu er de gør mere med mindre.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder 1,6 GHz-processor? EN 1,6 Ghz processor betyder at der er 1.6 milliarder "tikker" af uret i sekundet, og hver instruktion, der CPU forstår tager et vist antal kryds at fuldføre.

Hvad er en gigahertz-måling i denne forbindelse?

Forkortelse for gigahertz , GHz er en enhed af måling for AC (vekselstrøm) eller EM (elektromagnetiske) bølgefrekvenser svarende til 1.000, 000, 000 (en milliard) Hz (hertz). 2. Når der henvises til en computerprocessor eller CPU, GHz er en klokfrekvens, også kendt som en klokfrekvens eller klokhastighed, der repræsenterer en tidscyklus.

Hvad måles computerhastighed i?

Enheden af måling kaldet en hertz (Hz), som teknisk set er en cyklus i sekundet, er vant til måle ur hastighed . I tilfælde af computer ur hastighed , en hertz er lig med et flueben i sekundet. Uret hastighed af computere er normalt målt i megahertz (MHz) eller gigahertz (GHz).

Anbefalede: