Hvad er en Mdmp-fil, kan jeg slette?
Hvad er en Mdmp-fil, kan jeg slette?

Video: Hvad er en Mdmp-fil, kan jeg slette?

Video: Hvad er en Mdmp-fil, kan jeg slette?
Video: 💸 FREE Instagram Influencer Marketing Strategy - Shopify [$700+ In Four Days?!] 2024, Kan
Anonim

Slet dem.. mdmp fil er hukommelsesdumps, fra når SQL har adgangsbrud eller andre lignende fejl. Hvis du får dem i øjeblikket, skal du ringe til MS's kundesupport.

Heraf, hvad er en Mdmp-fil, kan jeg slette?

Det fil indeholder data "dumpet" fra programmets hukommelsesplads og gemmer information om fejlen, som kan bruges til fejlretning. De kan være nyttige til ting som årsagsanalyse for større systemhændelser engang i denne periode, men ellers de kan slettes sikkert uden at påvirke noget andet.

Desuden, hvad er Mdmp-fil? An MDMP fil er en komprimeret data fil oprettet af Windows efter en programfejl eller nedbrud. MDMP filer er almindeligvis oprettet sammen med en ukomprimeret. HDMP fil og kan sendes til Microsoft som en del af en fejlrapporteringsproces.

Er det også sikkert at slette dumpfiler?

Du kan slette Disse. dmp filer for at frigøre plads, hvilket er en god idé, fordi de kan være meget store i størrelsen – hvis din computer har blåskærmet, har du måske en HUKOMMELSE. DMP fil på 800 MB eller mere, der optager plads på dit systemdrev. Windows hjælper dig automatisk slette Disse filer.

Kan jeg slette SQL-dumpfiler?

De ville blive genereret igen, og du skal skrive en batch fil til slette dem med jævne mellemrum. Hvis din log-mappe har flere lossepladser for et par år siden og så nej lossepladser i flere måneder, derefter et par seneste lossepladser , dig kan sikkert slette det gamle lossepladser.

Anbefalede: