Hvad er en webbaseret database?
Hvad er en webbaseret database?

Video: Hvad er en webbaseret database?

Video: Hvad er en webbaseret database?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, Kan
Anonim

EN Web database er en database applikation designet til at blive administreret og tilgået via Internet . Internet side operatører kan administrere denne indsamling af data og præsentere analytiske resultater baseret på dataene i Webdatabase applikation . Web databaser kan organisere personlige eller forretningsmæssige data.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en web-aktiveret database?

EN web - aktiveret database applikationen giver interaktiv adgang til forretningsoplysninger, foretager forespørgsler, afgiver ordrer, rapporterer, sporer og opdaterer optegnelser via internettet og din browser. Med andre ord standard database funktioner og funktioner, men tilgås fjernt.

Ved også, er Google en database? Google er ikke en database , men det består for det meste af databaser . Især det er hovedtjenesten, som er en søgemaskine.

Heri, hvad er et webbaseret administrationssystem?

EN web indhold styringssystem (WCM ellerWCMS) er et softwareindhold styringssystem (CMS) specifikt til web indhold. Det giver internet side forfatter-, samarbejds- og administrationsværktøjer, der hjælper brugere med lidt viden om web programmeringssprog eller markuplannguages oprette og administrere internet side indhold.

Hvad er databaseapplikationssystem?

EN database applikation er et computerprogram, hvis primære formål er at indtaste og hente information fra en computeriseret database . Tidlige eksempler på databaseapplikationer var regnskab systemer og flyreservationer systemer , såsom SABRE, udviklet fra 1957.

Anbefalede: