Er Hotmail-konti gratis?
Er Hotmail-konti gratis?

Video: Er Hotmail-konti gratis?

Video: Er Hotmail-konti gratis?
Video: Резервное копирование электронной почты учетной записи Hotmail 2024, April
Anonim

Tidligere kaldt Hotmail (Windows Live Hotmail ) er en af de mest populære gratis online e-mail-tjenester, leveret af Microsoft. Hotmail er en webmail-tjeneste, og brugere får adgang til den fra enhver webbrowser hvor som helst i verden med en internetforbindelse, forudsat brugernavnet og adgangskoden for at få adgang til Hotmail-konto er kendt.

Hvordan opretter jeg en gratis Hotmail-konto på denne måde?

Gå til Hotmail hjemmeside for at skab -en gratis Hotmail e-mail-konto . Login-siden giver mulighed for enten at logge ind på Hotmail for nuværende brugere, eller skabe en ny konto for dem uden en. Til oprette en gratis konto , klik på indstillingen for skabe en ny konto.

For det andet, er Hotmail- og Outlook-konti de samme? I stedet kan nye brugere kun oprette @ udsigter .com-adresser, selvom begge e-mailadresser bruger samme e-mail service. Så lige nu, Outlook .com er det officielle navn på Microsofts e-mail-tjeneste, som tidligere var kendt som Hotmail og Windows Live Hotmail.

er en Hotmail-e-mail-konto gratis?

Meget det samme som Gmail, Microsoft Hotmail tilbyder en gratis e-mail-tjeneste, og alt du skal gøre er at oprette en konto . For at opsætte en gratis konto , gå over til Hotmail eller Outlooks officielle hjemmeside.

Eksisterer Hotmail-konti stadig?

Det gamle Hotmail ikke længere eksisterer . Faktisk Microsofts version af Hotmail gør ikke eksisterer enten. Det kan du dog stadig bruge gamle Hotmail e-mailadresser, og du kan stadig skabe nye. Dine e-mails vil blive sendt og modtaget af Microsofts mailtjeneste på outlook[.]com.

Anbefalede: