Hvordan fungerer et lysrelæpanel?
Hvordan fungerer et lysrelæpanel?

Video: Hvordan fungerer et lysrelæpanel?

Video: Hvordan fungerer et lysrelæpanel?
Video: How Relays Work - Basic working principle electronics engineering electrician amp 2024, April
Anonim

EN relæ er en simpel koblingsenhed, der bruger et lille signal til at styre et større signal. I dette tilfælde åbner eller lukker lavspændingsimpulser et højere spændingskredsløb. Tænk på en relæ som en fjernstyret kontakt. Så en relæ panel tilføjer on/off kontrol til et kredsløb, men det skal stadig fødes fra en afbryder panel.

Udover dette, hvordan fungerer et lysrelæ?

EN relæ er en elektromagnetisk kontakt, der betjenes af en relativt lille elektrisk strøm, der kan tænde eller slukke for en meget større elektrisk strøm. Hjertet af en relæ er en elektromagnet (en trådspole, der bliver en midlertidig magnet, når elektricitet strømmer gennem den).

Udover ovenstående, hvordan fungerer lysstyringssystemer? Belysning kontroller er input/output-enheder og systemer . Det kontrolsystem modtager information, bestemmer hvad der skal gør med det, og justerer derefter belysning magt i overensstemmelse hermed. Her ser vi en grundlæggende belysning kredsløb (omskifterben). Strøm bevæger sig langs kredsløbet for at aktivere en gruppe af lys.

Udover dette, hvad er et relæpanel?

EN relæ er dybest set et andet ord for en switch. Det kan være en kontakt, der tænder/slukker noget eller en kontakt, der veksler mellem to elementer. Til gengæld a relæ panel er en panel der rummer en eller flere relæer der sender strøm eller signal til udstyr baseret på det modtagne input.

Hvordan fungerer et 12v relæ?

Når spændingen fjernes fra spoleterminalen, trækker fjederen ankeret tilbage til dets 'i hvile'-position og bryder kredsløbet mellem terminalerne. Så ved at tilføre eller fjerne strøm til spolen (lavstrømskredsløbet) slår vi højstrømskredsløbet til eller fra.

Anbefalede: