Hvad er MBean?
Hvad er MBean?

Video: Hvad er MBean?

Video: Hvad er MBean?
Video: Женщина усыновила больного ребёнка, а через год её ждал сюрприз! 2024, April
Anonim

An MBean er et administreret Java-objekt, der ligner en JavaBeans-komponent, der følger designmønstrene angivet i JMX-specifikationen. An MBean kan repræsentere en enhed, en applikation eller enhver ressource, der skal administreres.

Spørgsmålet er også, hvad er JMX MBean?

Oprettelse af en JMX Agent til at administrere en ressource Kernekomponenten i en JMX agent er MBean server . An MBean server er et administreret objekt server hvori MBeans er registreret. EN JMX agent inkluderer også et sæt tjenester, der skal administreres MBeans.

Desuden, hvad er Jboss MBean? An MBean er et Java-objekt, der implementerer en af standarderne MBean grænseflader og følger de tilhørende designmønstre. Det MBean for en ressource afslører alle nødvendige oplysninger og operationer, som en administrationsapplikation har brug for for at kontrollere ressourcen.

Hvad er derfor WebLogic MBean?

Det WebLogic Server® MBean Reference A administreret bønne ( MBean ) er en Java-bønne, der giver en Java Management Extensions ( JMX ) grænseflade. JMX er J2EE-løsningen til overvågning og styring af ressourcer på et netværk. Runtime MBeans , som giver oplysninger om kørselstilstanden for dens ressourcer.

Hvad bruges Jolokia til?

Jolokia er en JMX-HTTP-bro, der giver et alternativ til JSR-160-stik. Det er en agentbaseret tilgang med support til mange platforme. Ud over de grundlæggende JMX-operationer forbedrer den JMX-fjernbetjeningen med unikke funktioner som bulk-anmodninger og finkornede sikkerhedspolitikker.

Anbefalede: