Hvad er digitalt retsmedicinsk kursus?
Hvad er digitalt retsmedicinsk kursus?

Video: Hvad er digitalt retsmedicinsk kursus?

Video: Hvad er digitalt retsmedicinsk kursus?
Video: 5/6 Hvad er it-sikkerhed? #EduDays 2024, Kan
Anonim

Digital retsmedicin involverer undersøgelse af computer -relaterede forbrydelser med det formål at skaffe beviser, der skal fremlægges ved en domstol. Heri Rute , vil du lære principperne og teknikkerne til digital retsmedicin undersøgelse og spektret af tilgængelige computer efterforskning værktøjer.

Deraf, hvad menes der med digital retsmedicin?

Digital retsmedicin er processen med at afdække og fortolke elektroniske data. Målet med processen er at bevare ethvert bevis i sin mest originale form, mens der udføres en struktureret undersøgelse ved at indsamle, identificere og validere digital information med det formål at rekonstruere tidligere begivenheder.

Ved også, hvilken grad har du brug for til digital retsmedicin? Aspirerende retsmedicinsk computer typisk analytikere brug for en bachelor grad på et felt som f.eks digital retsmedicin , computer efterforskning , eller computer sikkerhed.

Udover ovenstående, hvad lærer du i digital retsmedicin?

Computer efterforskning er en specialisering indenfor digital retsmedicin videnskab. Hvis du arbejde i marken, du vil indsamle oplysninger fra computere og lagerenheder til brug i retssager. Du vil ikke kun finde dette bevis, men vilje undersøge, reparere og opbevare disse oplysninger sikkert, mens du studerer dem.

Hvordan fungerer digital retsmedicin?

Formålet med computer efterforskning teknikker er at søge, bevare og analysere information om computer systemer til at finde potentielt bevis for en retssag. For eksempel bare at åbne en computer fil ændrer filen -- den computer registrerer klokkeslættet og datoen, det blev tilgået på selve filen.

Anbefalede: