Hvad er Bower_components?
Hvad er Bower_components?

Video: Hvad er Bower_components?

Video: Hvad er Bower_components?
Video: Hvad er The Backrooms? 2024, April
Anonim

Bower er en front-end-pakkehåndtering bygget af Twitter. Også kendt som en pakkeadministrator til internettet, bower bruges i moderne open source og closed source-projekter til at løse mange tilbagevendende problemer.

Ligeledes, hvad er Bower komponenter?

Bower kan klare komponenter der indeholder HTML, CSS, JavaScript, skrifttyper eller endda billedfiler. Bower ikke sammenkæder eller formindsker kode eller gør noget andet - den installerer bare de rigtige versioner af pakker du har brug for og deres afhængigheder.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er Bower i vinkel? Bower er en pakkehåndtering til nettet. At installere kantet , bower installere kantet . Kantet er grebet fra github. Vi får en bower_components mappe med kantet inde i den.

Ligeledes bruges Bower stadig?

Nej, de er nuet. De er langt de mest populære værktøjer og har været det i nogen tid. Når det er sagt, hvis bower fungerer (eller vil fungere) for dit projekt, er der ingen grund til ikke at bruge det. Det er stadig funktionel og vil sandsynligvis forblive det i nogen tid.

Hvordan føjer man Bower-komponenter til et projekt?

Til tilføje en ny Bower pakke til din projekt du bruger installere kommando. Dette skal videregives navnet på den pakke, du ønsker installere . Ud over at bruge pakkenavnet kan du også installere en pakke ved at angive en af følgende: Et Git-slutpunkt såsom git://github.com/ komponenter /jquery.git.

Anbefalede: