Indholdsfortegnelse:

Hvordan ordner du en 3-vejs ukorrekt kablet kontakt?
Hvordan ordner du en 3-vejs ukorrekt kablet kontakt?

Video: Hvordan ordner du en 3-vejs ukorrekt kablet kontakt?

Video: Hvordan ordner du en 3-vejs ukorrekt kablet kontakt?
Video: Дисковые пространства Windows 11/10: используйте ReFS, создайте отказоустойчивость и защиту данных 2024, Marts
Anonim

Sådan fejlfindes en 3-vejs kontakt, der ikke er tilsluttet korrekt

  1. SLUK FOR STRØMMEN VED KRETSAFBRYDEREN Fjern 3 ledninger fra hver af de skifter og sørg for, at ingen rører ved noget.
  2. I DETTE TRIN TÆNDER DU FOR STRØMMEN IGEN. RØR IKKE PÅ NOGEN AF DE TIDLIGERE FJERNEDE LEDNINGER MED NOGET ANDET, MEN MÅLET SOM ANVISES.

Hvad sker der i forhold til dette, hvis jeg tilslutter en 3-vejs kontakt forkert?

Et af de mest almindelige problemer, som boligejere står over for hvornår at tackle dette projekt selv, er forkert ledninger , hvilken sker hvornår kredsløbet ledninger er forbundet til forkert skrueterminaler. Det er utrolig nemt ved et uheld at forvirre ledninger af en treer - måde skifte hvornår du udfører en udskiftning derhjemme.

Udover ovenstående, hvad sker der, hvis du tilslutter en kontakt forkert? Hvis enten tråd ved lysarmaturen er stadig varm så den kontakt er kablet forkert . Hvis en af de ledninger er stadig varm ved lysarmaturen med kontakt i slukket position, altså du har højst sandsynligt lyset kontakt på neutralen tråd . Adskil de bare ender af ledninger så du kan tænde sikkert for strømmen igen.

Heri, hvordan fikser du en 3-vejs lyskontakt?

Test en 3-vejs switch

  1. Sluk for strømmen til kontakterne ved afbryderen, og brug en tester, sørg for, at strømmen er slukket.
  2. Brug en kontinuitetstester til at kontrollere kontinuiteten mellem den fælles (sort) terminal og hver af rejseterminalerne (messingfarvet) på hver 3-vejs kontakt.

Hvad er den fælles ledning i en trevejskontakt?

Det skifte ledninger til tre -måder er normalt rød, sort og hvid. Hvis den hvide bruges korrekt til neutral , den tilsluttede skifte ledninger er rød og sort. Den hvide ( neutral ) omtales ofte som almindelige , men den farvede ledninger bruges begge som Hot ledninger , skiftevis som muligt kontakt stillinger er lavet.

Anbefalede: