Indholdsfortegnelse:

Hvordan forbinder jeg min Arduino til Ethernet?
Hvordan forbinder jeg min Arduino til Ethernet?

Video: Hvordan forbinder jeg min Arduino til Ethernet?

Video: Hvordan forbinder jeg min Arduino til Ethernet?
Video: Arduino Ethernet Shield Webserver 2024, April
Anonim

For at forbinde Arduino Ethernet Shield til Arduino hardware og din pc:

  1. Placere Ethernet Skjold godt på Arduinoen hardware. Et Ethernet Skjold stablet på Arduinoen hardware er vist i det følgende figur.
  2. Tilslut Ethernet Skjold til - en netværksrouter, eller til din computer, ved hjælp af en RJ45 kabel. Bemærk.

På samme måde kan du spørge, har Arduino Ethernet?

Arduino Ethernet uden PoE. Det Arduino Ethernet er en Arduino udviklingstavle med Wiznet Ethernet interface indbygget på samme bord! Det har 14 digitale ind-/udgangsben, 6 analoge indgange, en 16 MHz krystaloscillator, en RJ45-forbindelse, et strømstik, en ICSP-header og en nulstillingsknap.

Ligeledes, hvilke pins bruger Ethernet shield? Det Ethernet skjold bruger digital stifter 11, 12, 13, 10 og 4 for SPI-kommunikation med W5200 Ethernet controller og SD-kort. Derfor er skjold er kompatibel med enhver anden skjold at gør ikke brug stifter 10 og 4 i denne henseende.

Hvad er derfor et Ethernet-skjold?

Arduinoen Ethernet Shield tillader et Arduino-kort at oprette forbindelse til internettet. Den er baseret på Wiznet W5100/W5200 ethernet chip, der giver en netværks (IP) stak, der er i stand til både TCP og UDP. Brug Ethernet bibliotek til at skrive skitser, der forbinder til internettet via en RJ45 Ethernet stik.

Hvad er Ethernet Shield Arduino?

Det Arduino Ethernet Shield tillader en Arduino bord for at oprette forbindelse til internettet. Den er baseret på Wiznet W5100 ethernet chip (datablad). Wiznet W5100 leverer en netværks (IP) stak, der er i stand til både TCP og UDP. Den understøtter op til fire samtidige stikforbindelser.

Anbefalede: