Hvad er tastaturgenvejen til subscript?
Hvad er tastaturgenvejen til subscript?

Video: Hvad er tastaturgenvejen til subscript?

Video: Hvad er tastaturgenvejen til subscript?
Video: Superscript, Subscript with short command ||#shorts 2024, Kan
Anonim

Tastaturgenveje: Anvend hævet eller sænket skrift

Tryk på for hævet skrift Ctrl , Flytte , og plustegnet (+) på samme tid. For abonnement, tryk Ctrl og lighedstegnet (=) på samme tid.

Folk spørger også, hvad er tastaturgenvejen til hævet skrift?

Du kan gøre dette gennem dialogboksen Font, men det er en meget hurtigere måde. For hævet, tryk blot Ctrl +Shift + + (tryk og hold Ctrl og Shift, og tryk derefter på +). For subscript, tryk CTRL + = (tryk og hold Ctrl , tryk derefter på =). Hvis du trykker på den respektive genvej igen, kommer du tilbage til normal tekst.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man skriver en hævet skrift i Google Docs? Hævet skrift i Google Docs Du skal blot fremhæve den del af teksten eller tallene, du gerne vil gøre til en overskrift og tryk derefter på Commandperiode. Voilà – du har med succes tilføjet en overskrift til din Google Dok.

Man kan også spørge, hvad er Alt-koden for subscript 2?

Instruktioner til brug af kodediagrammer

Char ALT kode Beskrivelse
Brøker
1 ALT + 8321 underskrift 1
2 ALT + 8322 underskrift 2
3 ALT + 8323 underskrift 3

Hvordan indsætter man små tal i Word?

Klik på " Indsæt ” panelfanen og derefter knappen “Symbol”. Klik på rullelisten mærket "Subset" og vælg "Superscripts and Subscripts." Klik på nummer du vil bruge som underskrift eller hævet, skal du klikke på " Indsæt "-knappen og derefter "Luk".

Anbefalede: