Hvordan fungerer Joins?
Hvordan fungerer Joins?

Video: Hvordan fungerer Joins?

Video: Hvordan fungerer Joins?
Video: Hva JOIN og hvordan det fungerer i MySQL workbench 2024, Kan
Anonim

En SQL tilslutte klausul - svarende til en tilslutte operation i relationel algebra - kombinerer kolonner fra en eller flere tabeller i en relationel database. Det skaber et sæt, der kan gemmes som en tabel eller bruges, som det er. EN TILSLUTTE er et middel til at kombinere søjler fra én (selv- tilslutte ) eller flere tabeller ved at bruge værdier, der er fælles for hver.

Heraf, hvornår skal man bruge en join?

SQL Joins-sætningen bruges til at kombinere poster fra to eller flere tabeller i en database. EN TILSLUTTE er et middel til at kombinere felter fra to tabeller ved ved brug af fælles værdier for hver enkelt.

Ved også, hvordan fungerer fuld tilslutning? EN FULDT TILMELD returnerer alle rækkerne fra de sammenføjede tabeller, uanset om de er matchede eller ej, dvs. dig kan sige a fuld tilslutning kombinerer funktionerne i en VENSTRE TILSLUTTE og en RETTIGHED TILSLUTTE . Fuld tilslutning er en type ydre tilslutte det er derfor det er også omtalt som fuld ydre tilslutte.

Ved også, hvad er join with eksempel?

EN TILSLUTTE klausul bruges til at kombinere rækker fra to eller flere tabeller baseret på en relateret kolonne mellem dem. Bemærk, at kolonnen "Kunde-ID" i tabellen "Ordre" henviser til "Kunde-id" i tabellen "Kunder". Forholdet mellem de to ovenstående tabeller er kolonnen "Kunde-ID".

Kan vi samle to borde uden nogen relation?

Ja vi kan . Ingen klausul siger det for tilslutte sig af to eller mere borde der må være - en fremmed nøgle eller primær nøgle begrænsning. Til slutte sig til os skal opfylde betingelserne ved brug af på eller hvor-klausul i henhold til vores krav.

Anbefalede: