Hvad sker der, når du opretter en ny Amazon VPC?
Hvad sker der, når du opretter en ny Amazon VPC?

Video: Hvad sker der, når du opretter en ny Amazon VPC?

Video: Hvad sker der, når du opretter en ny Amazon VPC?
Video: How to Create an AWS VPC with Public and Private Subnets 2024, April
Anonim

AWS vil automatisk skab en standard VPC til du og vilje skab et standardundernet i hver tilgængelighedszone i det AWS område. Din standard VPC vil blive tilsluttet til en internetgateway, og dine instanser vil automatisk modtage offentlige IP-adresser, ligesom EC2 - Klassisk.

På samme måde bliver det spurgt, når du opretter en brugerdefineret VPC. Hvilke af følgende oprettes automatisk?

Når du opretter -en VPC , en standardrutetabel, netværksadgangskontrolliste og standardsikkerhedsgruppe er automatisk oprettet . Det vil det ikke skab nogen undernet, og det vil den heller ikke skab en standard internetgateway. Us-east-1a på din AWS-konto kan være en helt anden tilgængelighedszone end us-east-1a på en anden AWS-konto.

Er det også gratis at oprette VPC i AWS? Der er ingen ekstra gebyrer for skabe og ved hjælp af VPC sig selv. Brugsafgifter for andet Amazon Web Services , herunder Amazon EC2 , gælder stadig til offentliggjorte takster for disse ressourcer, inklusive gebyrer for dataoverførsel. Til VPC -VPN-prisoplysninger, besøg venligst prisafsnittet på Amazon VPC produktside.

I denne forbindelse, hvor mange IGW'er kan du knytte til en Amazon VPC på ethvert tidspunkt?

således er der - en begrænse af 5 IGW'er pr region. hvis du anmodning og imødekommes en VPC grænse stigning, din IGW regionsgrænse vilje øges automatisk. du kan kun har 1 IGW vedhæftet til en VPC på en tid.

Hvor mange VPC kan der oprettes i AWS?

I øjeblikket dig kan skabe 200 undernet pr VPC.

Anbefalede: