Indholdsfortegnelse:

Hvad er fordelene ved at bruge TestNG?
Hvad er fordelene ved at bruge TestNG?

Video: Hvad er fordelene ved at bruge TestNG?

Video: Hvad er fordelene ved at bruge TestNG?
Video: Hvad er Me-Movers fordele? 2024, Kan
Anonim

Der er en række fordele, men fra selenperspektiv er de store fordele ved TestNG:

  • Det giver mulighed for at producere HTML-udførelsesrapporter.
  • Annoteringer gjorde testernes liv nemt.
  • Testcases kan nemmere grupperes og prioriteres.
  • Parallel test er muligt.
  • Genererer logs.
  • Dataparameterisering er mulig.

Udover dette, hvad er TestNG, og hvorfor skal du bruge det?

TestNG er specialdesignet til dække alle typer testkategorier som enhed, funktionstest, integrationstest, slut- til -slut osv. Brug af TestNG rammer tillader os til generere testrapporter i både HTML- og XML-formater. Ved brug af ANT med TestNG , vi kan generere primitiv Testng rapporter også.

Hvad er en TestNG XML-fil, hvad er fordelen ved at bruge en Testng-ramme? TestNG er en foretrukken rammer af QA-analytikere, da det giver dig mulighed for at generere testrapporter i både HTML og XML formater. TestNG giver dig mulighed for nemt at gruppere testcases, hvilket ikke er muligt i JUnit. TestNG er et forskud rammer designet på en måde at udnytte fordele af både udviklere og testere.

Derfor, hvorfor har vi brug for TestNG i selen?

Standard Selen tests genererer ikke et korrekt format for testresultaterne. Ved brug af testng , kan du udføre flere testcases på flere browsere, dvs. test på tværs af browsere. Testrammen kan nemt integreres med værktøjer som Maven, Jenkins osv.

Hvorfor er TestNG bedre end JUnit?

Begge Testng og Junit er testramme, der bruges til enhedstestning. TestNG ligner JUnit . Få flere funktionaliteter er tilføjet til det, der gør TestNG mere magtfuld end JUnit . Det hjælper udviklere med at beslutte, hvilken ramme der skal bruges til enhedstestning.

Anbefalede: