Hvad betyder statisk klasse?
Hvad betyder statisk klasse?

Video: Hvad betyder statisk klasse?

Video: Hvad betyder statisk klasse?
Video: Statistik - enkelt observation - Matematik FED 2024, Kan
Anonim

en C# statisk klasse er en klasse det kan ikke instantieres. Det eneste formål med klasse er at give tegninger af dets nedarvede klasser . EN statisk klasse er oprettet ved hjælp af " statisk " nøgleord i C#. A statisk klasse kan indeholde statisk kun for medlemmer. Du kan ikke oprette et objekt til statisk klasse.

På samme måde kan man spørge, hvad er brugen af statisk klasse?

Statiske klasser bruges som beholdere til statisk medlemmer. Statisk metoder og statisk ejendomme er de mest anvendte medlemmer af en statisk klasse . Alle statisk medlemmer kaldes direkte vha klasse navn. Statisk metoder udfører et bestemt job og kaldes direkte ved hjælp af et typenavn, snarere end forekomsten af en type.

Man kan også spørge, hvornår skal en klasse være statisk? Fordelen ved at bruge en statisk klasse er, at compileren kan kontrollere for at sikre, at ingen instansmedlemmer er tilføjet ved et uheld. Compileren vil garantere, at tilfælde af dette klasse kan ikke oprettes. Statiske klasser er forseglet og kan derfor ikke arves. De kan ikke arve fra nogen klasse undtagen Objekt.

Desuden, kan vi gøre klassen statisk?

Svaret er JA, vi kan har statisk klasse i java. I java, vi har statisk instansvariabler samt statisk metoder og også statisk blok. Det klasse som indesluttede indlejrede klasse er kendt som Ydre klasse . I java, vi kan 't lave Højeste niveau klasse statisk.

Hvad er forskellen mellem statisk klasse og ikke-statisk klasse i C#?

Forskellen mellem statisk og ikke - statisk klasse I statisk klasse , må du ikke oprette objekter. I ikke - statisk klasse , har du lov til at oprette objekter ved hjælp af nyt nøgleord. Datamedlemmerne af statisk klasse kan tilgås direkte af dens klasse navn.

Anbefalede: