Hvad er Maven-webstedet?
Hvad er Maven-webstedet?

Video: Hvad er Maven-webstedet?

Video: Hvad er Maven-webstedet?
Video: HVAD HVIS SOLEN FORSVANDT? 2024, Kan
Anonim

Apache Maven websted Plugin. Det websted Plugin bruges til at generere en websted for projektet. Den genererede websted inkluderer også projektets rapporter, der blev konfigureret i POM. Dette er websted til version 3 af maven - websted -plugin.

I forhold til dette, hvordan genererer du et websted i Maven?

Til generere et websted , bare kør mvn websted : websted eller mvn websted . For at se genereret websted på en lokal maskine, kør mvn websted :løb. Denne kommando vil implementere websted til en Jetty-webserver på adressen localhost:8080.

Desuden, hvad er Maven livscyklus? Maven er baseret på det centrale koncept for en bygning livscyklus . Der er tre indbyggede livscyklusser : standard, ren og websted . Standarden livscyklus håndterer dit projektimplementering, det rene livscyklus varetager projektrengøring, mens den webstedets livscyklus varetager oprettelsen af dit projekts websted dokumentation.

Hvad er syntaksen i denne forbindelse til at bygge Maven-webstedet?

Dette skaber det enklest mulige Maven-projekt med én Java klasse i src/main/java og en simpel POM. Du kan derefter bygge et Maven-websted ved blot at køre mvn-webstedet. For at bygge webstedet og få vist resultatet i en browser, kan du køre mvn site:run, dette vil bygge webstedet og starte en indlejret forekomst af Jetty.

Hvad gør MVN site-kommando?

Hvis vi udfører en " mvn websted " kommando , vil vi udføre præ- websted og websted faser. Ved typisk brug udfører du en " mvn ren websted " for at rense et projekt og generere ny dokumentation, og du vil udføre en " mvn ren websted -deploy" for at rense et projekt, generere en websted , og implementer det websted.

Anbefalede: