Hvad er Grid i XAML?
Hvad er Grid i XAML?

Video: Hvad er Grid i XAML?

Video: Hvad er Grid i XAML?
Video: Grids in XAML and in the Code Behind - WPF C# Tutorial Part 3 2024, Kan
Anonim

Gitter er et layoutpanel, der understøtter at arrangere underordnede elementer i rækker og kolonner. Du definerer typisk layoutadfærd for en Gitter i XAML ved at angive et eller flere RowDefinition-elementer som værdien af Gitter . For at indstille højden af rækker og bredden af kolonner, indstiller du RowDefinition.

Med hensyn til dette, hvad er Grid C#?

WPF Gitter panelet giver dig mulighed for at arrangere underordnede elementer i celler defineret af rækker og kolonner. I kodeeksemplet i denne artikel lærer vi det Gitter layout og dets egenskaber i WPF ved hjælp af C# og XAML. Det giver dig mulighed for at arrangere underordnede elementer i celler defineret af rækker og kolonner.

Udover ovenstående, hvad er et StackPanel i XAML? XAML - StackPanel . Annoncer. Stable panel er et enkelt og nyttigt layoutpanel i XAML . I en stak panel , kan underordnede elementer arrangeres i en enkelt linje, enten vandret eller lodret, baseret på orienteringsegenskaben. Det bruges ofte, når der skal oprettes nogen form for liste.

Med hensyn til dette, hvad er Grid-knappen?

Knapgitter . EN Knapgitter er en beholder, der bruges til at placere Action Knapper på række eller gitter . (Hvis handling Knapper er indsat i en formular uden at blive placeret i en Knapgitter , de er arrangeret lodret, en knap per linje.)

Hvad er den egenskab, der styrer afstanden mellem rækkerne i et gitter?

Henter eller indstiller beløbet af plads tilbage mellem rækkerne i Gitter . Dette er en bindbar ejendom.

Anbefalede: