Indholdsfortegnelse:

Hvad er navneløsningstjenester?
Hvad er navneløsningstjenester?

Video: Hvad er navneløsningstjenester?

Video: Hvad er navneløsningstjenester?
Video: Как работает DNS сервер (Система доменных имён) 2024, Kan
Anonim

Navneopløsning er en metode til at afstemme en IP-adresse med en brugervenlig computer navn . Oprindeligt brugte netværk værtsfiler til løse navne til IP-adresser. Filen blev derefter kopieret til alle maskiner på netværket.

Bare så, hvad er navneopløsning i distribueret?

De bruges til at dele ressourcer, til entydigt at identificere enheder, til at henvise til lokationer og mere. Et vigtigt spørgsmål med navngivning er det en navn måske løst til den enhed, den henviser til. Navneopløsning giver således en proces adgang til den navngivne enhed. Til løse navne , er det nødvendigt at implementere en navnesystem.

På samme måde, hvad er navneopløsningsfejl? Artikler Navneopløsningsfejl Fejl Navneopløsning er processen med at konvertere en vært navn til en IP-adresse, så en Navneløsningsfejl opstår, når domænet Navn System ( DNS ) brugt af din computer kan ikke konvertere integration.tyro.com til den relevante IP-adresse.

Hvad er navneservice med hensyn til dette?

Navnetjenester er grundlæggende for ethvert computernetværk. Blandt andre funktioner, en navneservice leverer funktionalitet, der: Associates (binder) navne med genstande. Løser navne til genstande.

Hvordan planlægger du en navneopløsning?

Planlæg en strategi for løsning af værtsnavne

  1. Planlæg et DNS-navneområdedesign.
  2. Plan zone replikationskrav.
  3. Planlæg en videresendelseskonfiguration.
  4. Plan for DNS-sikkerhed.
  5. Undersøg interoperabiliteten af DNS med tredjeparts DNS-løsninger.

Anbefalede: