Hvad er triplet i Java?
Hvad er triplet i Java?

Video: Hvad er triplet i Java?

Video: Hvad er triplet i Java?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Kan
Anonim

EN Triplet er en Tuple fra JavaTuples bibliotek, der beskæftiger sig med 3 elementer. Siden dette Triplet er en generisk klasse, den kan indeholde enhver form for værdi i den. De er sammenlignelige (implementerer sammenlignelige) De implementerer equals() og hashCode() De implementerer også toString()

Heraf, hvad er triplet i Python?

trilling pythagoraanarrayc++ python . En pythagoræer trilling er en mængde {a, b, c} sådan, at a 2 = b 2 + c 2 a^2 = b^2+ c^2 a2?=b2?+c2?.

På samme måde, hvad er tuple i Java? EN tupel er blot en sekvens af objekter, der ikke nødvendigvis relaterer sig til hinanden på nogen måde. For eksempel: [23, "Saturn", java [email protected] kan betragtes som en tupel af tre elementer (en triplet), der indeholder et heltal, en streng og et JDBC-forbindelsesobjekt.

Også at vide er, hvad er array triplet?

Givet en array og en værdi, find om der er en triplet i array hvis sum er lig med den givne værdi. For eksempel hvis den givne array er {12, 3, 4, 1, 6, 9} og givet sum er 24, så er der en trilling (12, 3 og 9) til stede i array hvis sum er 24.

Har Java en parklasse?

EN Par er en beholder til at opbevare en tuple af to genstande. Java giver ikke rigtig nogen implementering af Parklasse . I dette indlæg vil vi diskutere om forskellige alternativer til Parklasse i Java . Par er ofte nyttigt at spore to objekter sammen.

Anbefalede: