Hvad er equalsIgnoreCase i Salesforce?
Hvad er equalsIgnoreCase i Salesforce?

Video: Hvad er equalsIgnoreCase i Salesforce?

Video: Hvad er equalsIgnoreCase i Salesforce?
Video: Passenger | Let Her Go (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Brug denne metode til at sammenligne en streng med et objekt, der repræsenterer en streng eller et ID. equalsIgnoreCase (secondString) Returnerer sand, hvis secondString ikke er null og repræsenterer den samme sekvens af tegn som den streng, der kaldte metoden, idet der ignoreres store og små bogstaver.

Desuden, hvad er en streng i Salesforce?

Spids - Strenge . Annoncer. String i Apex , som i ethvert andet programmeringssprog, er ethvert sæt af tegn uden tegnbegrænsning. Eksempel Snor companyName = 'Abc International'; System.

Derudover er blank apex? isBlank(inputString): Returnerer sand, hvis den angivne streng er mellemrum, tomt ('') eller null; ellers returnerer falsk. isEmpty(inputString): Returnerer sand, hvis den angivne streng er tom ('') eller null; ellers returnerer falsk. Så isEmpty()-funktionen er en delmængde af isBlank()-funktionen.

Også for at vide, hvordan bruger jeg contains i Salesforce?

Det INDEHOLDER funktion bruges mest i validering og arbejdsgangsregler til at søge efter et tegn eller en streng i et tekstfelt. INDEHOLDER returnerer TRUE hvis "compare_text" findes i "text" og FALSE hvis ikke. Sammenligningen skelner mellem store og små bogstaver.

Hvad betyder == i Apex?

Ligestillingsoperatør. Bemærk: I modsætning til Java, == i Spids sammenligner objektværdi-lighed, ikke reference-lighed, undtagen for brugerdefinerede typer. Brugerdefinerede typer er sammenlignet med reference, som midler at to genstande er kun lige, hvis de refererer til den samme placering i hukommelsen.

Anbefalede: