Kan du bruge WhatsApp web på en tablet?
Kan du bruge WhatsApp web på en tablet?

Video: Kan du bruge WhatsApp web på en tablet?

Video: Kan du bruge WhatsApp web på en tablet?
Video: Гениальные Лайфхаки, Которые Действительно Работают ▶3 2024, Kan
Anonim

Sætte op WhatsApp web på din browser på en tablet er lidt tricky, fordi tablet browsere ser ikke ud til at tillade du bruger WhatsApp web – i stedet spørger de du for at downloade appen. På Chrome på Android tabletter , tryk på menuknappen på browseren, som er tre lodrette prikker øverst til højre på skærmen.

På samme måde kan WhatsApp fungere på en tablet?

Hvis du ønsker at blive en del af dette enorme fællesskab, men ikke ejer en smartphone, så er der gode nyheder til dig. WhatsApp kan installeres på pc'er og tablet enheder (inklusive iPads). Du kan følg instruktionerne nedenfor og bliv en del af den gratis beskedapp. Vi vilje , dog coverAndroid tabletter og kun pc'er.

Og hvordan kan jeg bruge WhatsApp på min tablet og telefon på samme tid? Du skal blot åbne en browser, trykke på 'nettet'. whatsapp .com'url og par din smartphone med QR-koden, der vises på skærmen. Din WhatsApp Messenger kan derefter bruges samtidigt på din stationære pc eller bærbare computer. Det ved vi alle sammen WhatsApp kan ikke bruges på en tablet , det være sig Android, Windows eller Apple.

Også for at vide, kan jeg bruge WhatsApp på min Samsung-tablet?

#1 Download og Installer WhatsApp på din tablet Brugerne kan bare gå til Google Play Butik og installere WhatsApp på deres tablet.

Kan vi bruge WhatsApp Web på mobilen?

Scan QR-koden, der vises på den anden telefon med WhatsApp app på den første og den vilje automatisk logge ind med din konto til WhatsApp Web på den anden telefon . Du kan nu samtidig brug WhatsApp på to telefoner.

Anbefalede: