Er infrastruktur ental eller flertal?
Er infrastruktur ental eller flertal?

Video: Er infrastruktur ental eller flertal?

Video: Er infrastruktur ental eller flertal?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Kan
Anonim

Det flertal form af infrastruktur er infrastruktur.

Er infrastruktur i denne forbindelse et tælleligt navneord?

( tællelig & utallige ) Et steds infrastruktur er de grundlæggende offentlige arbejder såsom veje, el- og vandforsyning og skoler, der tillader det at fungere.

Er udstyr desuden ental eller flertal? Navneordet udstyr har ikke en flertalsform. Det bruges kun i ental, med et ental verbum, og der er intet ord "udstyr". Navneord som dette kaldes "noncount navneord " (eller "masse navneord "), og der er over 100 almindelige navneord i denne kategori.

På denne måde, hvad betragtes som infrastruktur?

Infrastruktur er betegnelsen for de grundlæggende fysiske systemer i en virksomhed eller nation - transport, kommunikation, spildevand, vand og elektriske systemer er alle eksempler på infrastruktur . Disse systemer har tendens til at være højomkostningsinvesteringer og er afgørende for et lands økonomiske udvikling og velstand.

Hvad er et andet ord for infrastruktur?

infrastruktur , understruktur(navneord) den grundlæggende struktur eller træk ved - en system eller organisation. Synonymer : fundament, underbygning, base, fundament, grundarbejde, underbygning, fod. infrastruktur , base(navneord)

Anbefalede: