Hvordan overbelaster man en funktion i Python?
Hvordan overbelaster man en funktion i Python?

Video: Hvordan overbelaster man en funktion i Python?

Video: Hvordan overbelaster man en funktion i Python?
Video: Function Overloading For Python Developers (Singledispatch) 2024, Kan
Anonim

Python understøtter ikke funktion overbelastning . Når vi definerer flere funktioner med samme navn, tilsidesætter den senere altid prioren, og der vil derfor i navnerummet altid være en enkelt indgang mod hver fungere navn.

Tilsvarende, hvordan overbelaster du i Python?

Til opnå operatør overbelastning , definerer vi en speciel metode i en klassedefinition. Navnet på metoden skal begynde og slutte med en dobbelt understregning (_). Operatoren + er overbelastet ved hjælp af en speciel metode kaldet _add_(). Denne metode er implementeret af både int- og str-klasserne.

For det andet, hvilken operatør er overbelastet af funktionen _ ELLER_? Forklaring: Funktionen _or_() overbelaster bitvis ELLER-operatør |.

På samme måde, hvorfor metodeoverbelastning ikke understøttes i Python?

Python gør understøtter ikke metodeoverbelastning , det vil sige, det er det ikke muligt at definere mere end én metode med samme navn i en klasse i python . Dette er fordi metode argumenter i python gør ikke har en type. EN metode at acceptere et argument kan kaldes med en heltalsværdi, en streng eller en dobbelt.

Hvad betyder overbelastning af en metode?

Metode Overbelastning er en funktion, der gør det muligt for en klasse at have mere end én metode med samme navn, hvis deres argumenter er angivet er forskellige. Det er ligner konstruktør overbelastning i Java, der tillader en klasse at have mere end én konstruktør med forskellige argumentlister.

Anbefalede: