Hvordan afslutter jeg SQLite i terminal?
Hvordan afslutter jeg SQLite i terminal?

Video: Hvordan afslutter jeg SQLite i terminal?

Video: Hvordan afslutter jeg SQLite i terminal?
Video: СКОЛЬКО ВЫПАДАЕТ СТРАННЫХ МИНЕРАЛОВ С ПОЛНОЙ ОЧИСТКИ БУНКЕРА АЛЬФА? - Last Day on Earth: Survival 2024, Kan
Anonim

ctrl-d får dig ud af sqlite3 database kommando hurtig. Det vil sige: hold kontrolknappen nede, og tryk på den lille d-tast på dit tastatur på samme tid, og du vil undslippe sqlite3 kommando hurtig.

Også spurgt, hvordan afslutter jeg SQLite?

Indtast SQL-sætninger (afsluttet med semikolon), tryk på "Enter", og SQL'en vil blive udført. Du kan opsige det sqlite3 program ved at skrive dit systemEnd-Of-File-tegn (normalt en Control-D). Brug interrupt-tegnet (normalt en Control-C) til at stoppe en langvarig SQL-sætning.

hvordan får jeg vist SQLite-databasen? jeg har brugt SQLite database Browser til se indholdet SQLite DB i Android udvikling. Du har topull database fil fra enheden først og derefter åben det i SQLite DB Browser.

Du kan gøre det:

  1. adb skal.
  2. cd /go/to/databases.
  3. sqlite3 database.db.
  4. Skriv.tables i sqlite>-prompten.
  5. vælg * fra tabel1;

For det andet, hvordan åbner jeg SQLite fra kommandoprompten?

Åben -en kommandoprompt ( cmd .exe) og 'cd' til mappeplaceringen for SQL_SAFI. sqlite databasefil. køre kommando ' sqlite3 'Det burde åben det SQLite skal og præsentere en skærm svarende til nedenstående.

Er SQLite gratis?

SQLite er et i-proces bibliotek, der implementerer selvstændig, serverløs, nul-konfiguration, transaktionsbaseret SQL database motor. Koden til SQLite er i offentligheden og er således gratis til brug til ethvert formål, kommercielt eller privat. SQLite er et kompakt bibliotek.

Anbefalede: