Hvad er direkte sekvens spredt spektrum teknologi?
Hvad er direkte sekvens spredt spektrum teknologi?

Video: Hvad er direkte sekvens spredt spektrum teknologi?

Video: Hvad er direkte sekvens spredt spektrum teknologi?
Video: SKINWALKER RANCH - Интервью Томаса Уинтертона о 4 сезоне 2024, Kan
Anonim

Direkte sekvensspredningsspektrum ( DSSS ) er en spread spectrum teknik hvorved det originale datasignal multipliceres med en pseudo tilfældig støjspredningskode. Denne spredningskode har en højere chiphastighed (dette er kodens bithastighed), hvilket resulterer i et bredbånds-tidskontinuerligt forvrænget signal.

Desuden, hvad er Direct Sequence Spread Spectrum Technology Hvordan fungerer det i CDMA-teknologi?

Metoden anvendt i CDMA er kendt som direkte sekvens spredt spektrum . I direkte sekvens , moduleres de digitale data med en meget højere hastighed rækkefølge af PN-data. Hver bit af PN rækkefølge er en "chip", og den højere sats er kendt som chiphastigheden.

Derudover, hvad er FHSS og DSSS? To populære metoder til at bruge det spredte spektrum er frekvenshoppende spredt spektrum ( FHSS ) og direkte sekvens spredt spektrum ( DSSS ). DSSS , derimod spreder signalet over en bredere båndbredde end FHSS , hvilket skaber en lavere effekttæthed over hele spektret.

På samme måde kan du spørge, hvad er spread spectrum-teknologien?

Spredt spektrum . Spredning - spektrum (SS) teknologi bruger et sekventielt støjlignende signal til spredning det normalt smalbåndede informationssignal over et relativt bredt bånd af radiofrekvenser. Modtageren korrelerer de modtagne signaler for at hente det originale informationssignal.

Hvordan genereres DSSS-signal?

DSSS bruger en signal struktur, hvori spredningssekvensen produceret af senderen er allerede kendt af modtageren. Modtageren kan derefter bruge den samme spredningssekvens til at modvirke dens effekt på det modtagne signal for at rekonstruere oplysningerne signal.

Anbefalede: