Hvordan slår jeg den trådløse funktion til på min Toshiba Satellite bærbare computer?
Hvordan slår jeg den trådløse funktion til på min Toshiba Satellite bærbare computer?

Video: Hvordan slår jeg den trådløse funktion til på min Toshiba Satellite bærbare computer?

Video: Hvordan slår jeg den trådløse funktion til på min Toshiba Satellite bærbare computer?
Video: Ускорьте Windows 10 2024, April
Anonim

På skærmen Trådløs switch

Tryk og hold "Fn" funktionstasten på computerens tastatur nede for at få vist bærbare hurtigtaster på skærmen. Klik på " Trådløs "-ikonet på skærmen eller tryk på den tilsvarende genvejstast på tastaturet, typisk "F8"-tasten på en Toshiba bærbar.

Med hensyn til dette, hvor er den trådløse kontakt på en bærbar computer?

Nogle bærbare computere har en On/Off knap eller kontakt for Wi-Fi-enheden, som f.eks knap vist på billedet til højre. Det findes normalt på forsiden af bærbar eller over tastaturet. Find knap eller kontakt og sørg for, at den er deaktiveret.

På samme måde, hvordan tænder jeg Bluetooth på min Toshiba bærbare computer? Gå til " Start > Kontrolpanel > Enheder og printere > Tilføj en enhed" på din Toshiba bærbar . Vent på din bærbar at opdage den anden Bluetooth enhed i nærheden. Det vil vise en liste over elementer, som det kan oprette forbindelse til.

Også at vide er, hvordan tænder jeg wifi på min Toshiba bærbare Windows 7?

Højreklik på dit trådløse forbindelsesikon, når vinduet "Netværksforbindelser" åbnes. Vælg " Aktiver " og venstreklik på denne indstilling med din mus. Vent på den trådløse forbindelse aktivere . nemmeste måde at aktivere wifi på toshiba satellit.

Hvorfor opretter min bærbare computer ikke til WiFi?

Prøv først og fremmest dette: Brug Windows " Fejlfinding problem" (højreklik på netværksikonet på opgaven barnear til uret). Åbn "Enhedshåndtering" og find din Trådløst internet kort (noget som Atheros, Realtek, Broadcom osv.). Genstart nu pc'en, og Windows geninstallerer WLandriver.

Anbefalede: