Hvad er forskellen mellem ASCS og SCS SAP?
Hvad er forskellen mellem ASCS og SCS SAP?

Video: Hvad er forskellen mellem ASCS og SCS SAP?

Video: Hvad er forskellen mellem ASCS og SCS SAP?
Video: Hvad er de forskellige aktivklasser? 2024, September
Anonim

Det vigtigste forskel mellem ASCS og SCS er det SCS er til stede i Java-systemet, hvorimod ASCS er i ABAP-systemer. I enhver standardinstallation af SAP system, vil den centrale instans indeholde beskedserveren og køserveren med i samme OS/VM.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er ASCS SAP?

ASCS . ABAP SAP Central Services Instance. Dette er SAP instans, der indeholder Message- og Enqueue-tjenesterne til NetWeaver ABAP-miljøet. Denne instans er et enkelt fejlpunkt og skal beskyttes af LifeKeeper.

For det andet, hvad er SAP SCS? Centrale tjenester danner grundlaget for kommunikation og synkronisering for AS Java-klyngen. De er ansvarlige for låseadministration, beskedudveksling og belastningsbalancering i klyngen. Det her SAP Central Services-instans ( SCS ) omfatter meddelelsesserveren og køserveren.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er ASCS?

Landbrugets Stabiliserings- og Bevaringstjeneste ( ASCS ) var et agentur under United States Department of Agriculture. Det administrerede programmer vedrørende landbrugsprodukter og landbrugsbevarelse.

Hvad er PAS og AAS i SAP?

An SAP systemet består af en database og en eller flere instanser. Det omtales ofte som den primære applikationsserverinstans eller PAS for kort. Yderligere instanser for et system omtales som Yderligere Application Server Instances eller AAS for kort.

Anbefalede: