Indholdsfortegnelse:

Hvor længe oplader Samsung ur første gang?
Hvor længe oplader Samsung ur første gang?

Video: Hvor længe oplader Samsung ur første gang?

Video: Hvor længe oplader Samsung ur første gang?
Video: How to Charge a Galaxy Watch 2024, Kan
Anonim

Når det er nyt, kræver det et helt afladet batteri cirka 60 minutter at oplade til 50 % og 127 minutter at oplade til 100 %. Du kan bruge enheden under opladning. Batterilevetid og opladningscyklusser varierer afhængigt af brug og indstillinger.

Med hensyn til dette, hvor ofte skal jeg oplade mit Samsung Galaxy-ur?

Intet behov at oplade hver dag med gearet S3, dig kan gå til op til fire dage før den lægges ned til -en oplade . Dens batteri holder det lang . *Batteriets levetid kan variere afhængigt af på brug og indstillinger.

Udover ovenstående, har Galaxy Watch hurtig opladning? Heldigvis er der masser af måder at beholde din enhed på opladet . Du kan gå standardruten og brug den trådløse oplader der følger med Galaxy Watch Aktiv 2. Du er godt på vej til let opladning når du investerer i en Samsung -kompatibel hurtig opladning pude.

Holder du øje med dette, hvordan ved du, om dit Samsung-ur oplader?

Hvornår du forbinder dit Galaxy Watch og det trådløs opladning dok, det trådløs opladning dockens LED-indikator blinker visse farver for at indikere opladningen status. Hvornår der er en fejl med det trådløs opladning dok, det LED-indikator blinker rødt.

Hvordan oplader jeg mit Samsung-ur?

Samsung Galaxy Watch - Oplad enheden

  1. Tilslut USB-kablet til USB-strømadapteren, og sæt derefter adapteren i en stikkontakt.
  2. Placer Galaxy Watch på den trådløse opladerdockingstation.

Anbefalede: