Hvad er Break-tasten på Mac-tastaturet?
Hvad er Break-tasten på Mac-tastaturet?

Video: Hvad er Break-tasten på Mac-tastaturet?

Video: Hvad er Break-tasten på Mac-tastaturet?
Video: How To Fix MacBook Pro Keyboard Keys Tutorial | Replace Mac Keyboard 2024, Kan
Anonim

Apple-tastaturer har ikke Pause/Break-tasten, da MacOS X ikke bruger den. For nogle bærbare Dell-computere uden pause skal du trykke på ALT +Mellemrumstasten og vælg "Afbryd".

Desuden, hvad er Break-tasten på et tastatur?

Nogle gange forkortet som Br, den Bryd nøglen er en computer tastaturtast (vist til højre), der normalt deler det samme nøgle som Pause . Det gør det muligt for en bruger pause computeren fra en pause eller anden standset tilstand. For at bruge pause funktionen, kan du enten trykke på bryde nøglen alene, eller tryk på Ctrl samtidig med breakkey.

Ved også, hvad er f4-tasten på en Mac? For eksempel er genvejen til Rediger celle i Windows F2 og på en Mac , det er Control + U. Genvejen til at skifte mellem absolutte og relative referencer er F4 i Windows, mens ona Mac , dens Kommando T. For en komplet liste over Windowsand Mac genveje, se vores side-by-side liste.

For det andet, hvad er kommandotasten til Mac på et Windows-tastatur?

Windows- og Mac-tastaturforskelle

Mac nøgle Windows nøgle
Styring Ctrl
Mulighed Alt
Kommando (kløverblad) Windows
Slet Backspace

Hvad gør Indsæt-tasten?

Det Indsæt nøgle (ofte forkortet Ins) er -en nøgle almindeligt forekommende på computertastaturer. Det er bruges primært til at skifte mellem de to tekstindtastningstilstande på en personlig computer (pc) eller tekstbehandler: overskrivningstilstand, hvor markøren, når du skriver, overskriver al tekst, der er præsentere på den aktuelle placering; og.

Anbefalede: