Hvordan laver man en trevejs elektrisk switch?
Hvordan laver man en trevejs elektrisk switch?

Video: Hvordan laver man en trevejs elektrisk switch?

Video: Hvordan laver man en trevejs elektrisk switch?
Video: Как можно убить свой электромобиль! Не игнорируйте сигналы. Mercedes ED/ Tesla MS/Toyota Rav4 EV. 2024, Kan
Anonim

" 3 - vej " er elektrikerens betegnelse for en single pol dobbelt kast (SPDT) kontakt . Det skifter skal skabe et komplet kredsløb, så strømmen kan flyde og pæren lyser. Når begge kontakter er op, er kredsløbet komplet (øverst til højre). Når begge kontakter er nede, er kredsløbet komplet (nederst til højre).

Så skal begge kontakter være 3-vejs?

Nej, du kan bruge hver kontakt for en anderledes 3 - vej kredsløb. Også mig har en TP-Link 3 - vejskifte og en lysdæmper 3 - vejskifte i samme kredsløb, BEMÆRK: For at bruge en lysdæmper skal du har til har TP-Link smart kontakt på den VARME side af de to 3 - vejskifter.

Derudover er det lige meget, hvilken ledning der går hvor på en lyskontakt? Forstå hvordan kontakt er kablet er den vigtigste del. Når du tænder for en lyskontakt , strøm går til lys gennem det "varme" (sorte) tråd og derefter tilbage gennem det neutrale (hvide) tråd til jorden.

Simpelthen så, hvad er den fælles ledning i en tre-vejs switch?

Det skifte ledninger til tre -måder er normalt rød, sort og hvid. Hvis den hvide bruges korrekt til neutral , den tilsluttede skifte ledninger er rød og sort. Den hvide ( neutral ) omtales ofte som almindelige , men den farvede ledninger bruges begge som Hot ledninger , skiftevis som muligt kontakt stillinger er lavet.

Hvad er en 3-vejs ledning?

En treer - vej vægafbryder er en almindelig type lyskontakt, der gør det muligt at styre et loftslys eller andet elektrisk armatur fra to forskellige steder i et rum. De tre- vej switch er en variation af standard enpolet switch, som kun styrer et lys fra ét sted.

Anbefalede: