Hvad er adafruit MQTT?
Hvad er adafruit MQTT?

Video: Hvad er adafruit MQTT?

Video: Hvad er adafruit MQTT?
Video: ESP8266 with Adafruit IoT Platform, Adafruit IO, Adafruit MQTT ESP8266 IoT Project 2024, April
Anonim

MQTT , eller message queue telemetri transport, er en protokol til enhedskommunikation, der Adafruit IO understøtter. js og Arduino du kan bruge Adafruit's IO-klientbiblioteker som de inkluderer support til MQTT (se afsnittet om klientbiblioteker).

Med hensyn til dette, hvad bruges adafruit til?

Adafruit .io er en cloud-tjeneste - det betyder bare, at vi kører den for dig, og du behøver ikke at administrere den. Du kan oprette forbindelse til den via internettet. Det er primært beregnet til at gemme og derefter hente data, men det kan meget mere end bare det!

Derudover, hvad er adafruit-software? Adafruit Industries er en open source hardwarevirksomhed baseret i New York City. Det blev grundlagt af Limor Fried i 2005. Virksomheden designer, fremstiller og sælger en række elektronikprodukter, elektronikkomponenter, værktøj og tilbehør.

Desuden, hvad er adafruit io?

Adafruit IO er et system, der gør data nyttige. Vores fokus er på brugervenlighed og at tillade enkle dataforbindelser med lidt programmering. IO inkluderer klientbiblioteker, der omslutter vores REST og MQTT API'er. IO er bygget på Ruby on Rails og Node. js.

Hvilken software bruges til at programmere Arduino?

Open-source Arduino Software (IDE) gør det nemt at skrive kode og uploade den til boardet. Den kører videre Windows , Mac OS X , og Linux . Miljøet er skrevet i Java og baseret på Processing og anden open source-software. Denne software kan bruges med ethvert Arduino-kort.

Anbefalede: